Uw Smalfilm digitaal Stop kwaliteitsverlies!

Het digitaliseren van uw smalfilm heeft veel voordelen. Zo blijft de kwaliteit van uw films gewaarborgd. Daarnaast kunt u spoelen op een groot assortiment van apparaten afspelen!

Digitaliseren naar DVD

Best verkocht! Digitaliseren naar DVD is onze standaard dienst. Hoewel het mogelijk is om uw materiaal aan te leveren op verschillende dragers is de DVD de favoriet. Iedereen kan namelijk een DVD-afspelen (TV's, Computers, Laptops e.d.). Op een DVD past maximaal 120 minuten film.

Bij DVD's leveren wij reclamevrije discs en hoesjes. Zo kunt u zelf uw eigen discs personaliseren.

Digitaliseren naar Blu-Ray

Het grootste voordeel van een Blu-Ray is dat deze drager er groot is! Op een Blu-Ray past maar liefst 500 minuten film. Voor het digitaliseren naar een Blu-Ray betaalt u € 15,00 per gebruikte Blu-Ray disc.

Digitaliseren naar .AVI

Voor videobewerkers Wij kunnen uw materiaal ook digitaal aanleveren in het .AVI containerformaat. Dit is vooral handig als u wilt gaan videobewerken — wij leveren uw materiaal namelijk ongecomprimeerd aan. Dit is circa 13GB per uur. Elke spoel wordt zijn eigen bestand. Hiervoor moet u uw eigen, lege, harde schijf aanleveren.

(Op aanvraag kunnen wij kunnen uw bestanden ook geschikt maken voor ander afspeelapparatuur zoals bijvoorbeeld een Mac, SmartTV, tablet of MP4 speler.)

voorbeeld avi bestanden

Elke spoel krijgt zijn eigen bestand.

Voorbeeldfilms

Hieronder vind u een aantal screenshots van films welken wij gedigitaliseerd hebben. Zo heeft u een goede indruk van de kwaliteit!